sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Sankarijäätä


Keli oli tukevasti plussalla aamulla 9:15 kun Ile hurautti Golfilla pihaan. Kamat sujahti Defenderiin ja matka jatkui shsh-kalliota kohti. Kivi on pakkasissa kerännyt itsensä sen verran kylmyyttä että kaikki kalliot olivat aamulla hienon kuuran peitossa. Kohde on onneksi myös sen verran sisämaassa että vaikutus on ainakin se yksi miinusaste Porvooseen  ja kaksi miinusastetta Helsinkiin verrattuna. Plussalla oltiin kuitenkin sielläkin. Jääränni, joka viikko sitten oli kuin kristallikruunussa olisi kiivennyt oli täyttynyt ja vankistunut juuri sopivasti ja päästiin viemään mixtaprojektiin yläköysi liidaamalla. Kauden eka liidi etelässä. Reitti on aika samantapainen kuin Oikea Suora Nuuksiossa, sillä erolla että alkutömpyrä on matalampi, pystysuora osuus kaksinkertainen ja sisäkulma ahtaampi. Kun vesi valuu ahtaassa kalliorännissä se muodostaa aika mielenkiintoisia muotoja seiniin. Pahin avatgarde oli, kuten edellä totesin, onneksi kuitenkin helpottanut ja nyt ruuvinpaikat oli selkeät. Reitissä on kyllä tosi hienoja muuveja ahtaissa paikoissa.

Mixtaprojektissa Ilellä alkaa olla liikkeet kohdillaan ja veikkaan, että pienen hakkukestävyystreenijakson jälkeen reitti menisi putkeen. Jos se myös sitten muistaisi ne muuvit...:) Muutenkin Ilen hakkukiipeäminen on kyllä kokemukseen nähden aika vakuuttavaa. Olikohan tämänpäiväinen Ilen kuudes kerta hakuilla ikinä... Mulla on reitin liikkeet tällä toistomäärällä aikalailla selkäytimessä ja varsinkin toinen veto oli tänään tosissaan uskoa antava liidin yrittämisen suhteen. Kyllä se tänä talvena saattaa mennä. Jatketaan katossa roikkumista. On se auttanut muitakin...:)

Noin yleisesti oli aika vahva päivä. Fusionit alkaa istua käsiin todella hyvin. Myös puhtaalla jäällä. Jääkin toki auttoi. Nyt oli sitä ns. "sankarijäätä". Sitkeää ja pitävää. Lopussa tosin kyllä taas huomasi että kun kädet väsyy ja ei enää jaksa lyödä ranteella, eikä osu oikeisiin kohtiin niin pomppimikseksi se swingi menee. Kehitystä on silti selkeästi tapahtunut. Pitää varmaan kohta taas lähteä Korouomaan ottamaan turpiin kunnolla ettei luule jo osaavansa jotain. 

Muutenkin saattaa olla tarpeen. Ulkona sataa VETTÄ. Voi h***etti sentään. Tässäkö se taas oli? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti