torstai 8. tammikuuta 2009

Puuteria ja katossa roikkumista

Jos kerran olen kutsunut kahdeksalta kiipeilemään starttaamista alppilähdöksi niin samoilla vapausasteilla tänään oli puuteripäivä. Kokonniemeen oli illan aikana satanut se reilu 5cm uutta lunta, joka päivän tykkilumen kanssa sai aikaan mukavan pehmeän rinteen. Kävin poikien iltapalan jälkeen hyödyntämässä aukiolon viimeisen tehotunnin. Kuten eilenkin. Jonoja ei taas yhtään ja ihan putkeen sai painaa menemään. Innostuin myös pehmeessä trendikkäästi leikkimään ja laskin eturinteen feikkinä alas. Alkaa tellutuntuma olemaan aika hyvä. Siltä siis ainakin tuntuu ja yhtään en tiedä miltä se näyttää.

Ja samoin kuten eilen, menin suoraan rinteestä luolalle hakkuloimaan. Laitettiin Valtterin kanssa eilen asennettuihin uusiin kattopalikoihin prikat pultin ja palikan väliin niin pysyvät paremmin paikallaan. Otin aika rauhassa, kun tuntui paikat olevan jumissa eilisestä ja arat aamun hieronnasta. Tuli siinä nyt kuitenkin jokunen figure4 taas veivattua.

Ainiin. Työ on tosiaan taas alkanut. Siitä se jatkuu johon viimeksi jäätiin. Koitan nyt pitää sen kuiten aisoissa vapaa-aikaa häiritsemästä. Mielenkiintoisia asioita sielläkin kyllä viritteillä.

Huomenna Taina lähtee taas Jyväskylään tanssia opiskelemaan ja me jäädään poikaporukassa kotiin. Käydään ehkä mäessä ja tullaan saunaan. Ei liene kauhea yllätys...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti