torstai 28. tammikuuta 2010

Case Master Cam: Osa 1

Päivitystä hajonneen Master Camin tapaukseen. Palikka levisi viime viikon keskiviikkona. Samana iltana innostuin soittamaan Metoliukselle, kun tajusin että nehän sijaitsee Oregonissa ja työpäivä oli siellä parhaimmillaan. Juttelin jenkkiläisen kohteliaan asiakaspalveluhenkilö Pat:in kanssa, joka pyysi laittamaan mailissa kuvauksen tapahtuneesta kv-takuista vastaavalle Emilylle. Pistin mailia ja aamulla oli vastaus postilaatikossa. Pari tarkentavaa meilinvaihtoa lisää Emilyn kanssa loppuviikon aikana ja lopulta tuli maili sumujen saarelta eli Briteistä Rickiltä, joka vastaa UK takuuasioista. Kysyi mihin voi lähettää uuden palikan ja pyysi lähettämään hajonneen Metoliukselle.

Tämän viikon keskiviikkona töihin tuli paketti jossa oli uusi nollakoon Master Cam. Missään vaiheessa en ole lähettänyt edes kuvaa hajonneesta yksilöstä Metoliukselle ja silti asiat eteni. Ehkä parasta takuupalvelua mihin olen ikinä törmännyt. Viikossa uusi tavara käytössä.

Hajonnut kappale lähti jenkkeihin eilen. Lupasivat ilmoitella tuloksista, kun ovat tutkineet yksilön.

2 kommenttia:

  1. Moro,

    Jätänpä fanipostia tähän, kun en hittolainen tästä blogialustasta löydä parempaakaan tuuttia: hyvää settiä! Hyvin kirjoitat, kiinnostavista ja universaalisti relevanteista aiheista. Toivon mukaan jatkat samaan malliin. Hienoa kuulla Nuuxionkin kondiksesta. Tackar.

    VastaaPoista
  2. Terve,

    Kiitosta kehuista! Ja mukavaa kun tulee kommentteja. Kyllä tämä samaan säännöllisen epäsäännölliseen malliin varmasti jatkuu...:)

    P

    VastaaPoista