maanantai 27. huhtikuuta 2009

6 pvä: Sadetta ja sisäkiipeilyä


Yöllä alkoi ropisemaan yhtäjaksoinen sade mökin peltikattoon eli ei tarttenut pitää kiirettä aamulla. Keli oli harvinaisen harmaa joten hiihtely ilman näkyvyyttä ei oikein kiinnostanut. Päätettiin käydä katsastamassa Les Houchesin sisäkiipeilyseinä. Pienen harhailun jälkeen se löytyikin Simondin tehtaan vierestä. Olisi tehnyt mieli mennä kysymään miksei niiden muuten mainioissa jääruuveissa tahdo veivit kestää, mutta kielimuurin pelossa jätin väliin. Mentiin siis suoraan kiipeämään. Seinä olikin Sitten aika mainio. Maksimikorkeus 21m ja reittejä tuhottomasti aina 9a:han asti. No me pysyteltiin tutuissa kutosen reiteissä. Onsightattiin 6a:t, rypistettin 6b:t ja otettiin lentoja 6c:istä. Yllättävän mukavasti kulki vaikka kiipeilytaukoa onkin ollut molemmilla. Kolme tuntia hurahti eikä tullut edes käsi kipeäksi. Voisikohan se olla jopa kunnossa? 

Sade on jatkunut koko päivän ja sen myötä on kyllä menneet myös mahdolliset loppureissun sankariteot. Lunta on tullut ylös Midille tämän päivän aikana webbikameroista katsottuna ainakin 30cm jopa ehkä 50cm. Sade jatkuu yön ja huomisen ja ehkä keskiviikkonakin. Uusi lumi ei ehdi millään asettua riittävästi että minnekkään jännempään paikkaan uskaltaisi lähteä. No päästiinhän sentään Spencer seikkailemaan. 

Kun tuo lämpötilan nollarajakin laskee kokoajan alemmas vuorentörmää niin näyttää siis siltä että tässä ollaan tuomittuja laskemaan puuteria loppureissun ajan. Porukkaahan täällä ei ole taas enää nimeksikään eli omia jälkiä saanee piirrellä joka laskulla. Huomenna varmaan mennään GM:lle koskapa näkyvyyttä ei liene tämän päivän tapaan nimeksikään. Siellä metsiköt saattavat olla aika hauskoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti