tiistai 31. maaliskuuta 2009

Raahautumista kevääseen


Kevät iski voimalla etelään. Tänään lämpötila kävi jo kahdeksassa asteessa Porvoossakin. Päätellen siitä miltä jäät näyttää moottoritien kallioleikkauksissa ei kiivettävää juurikaan enää ole. Tai kyllä niitä vielä viikon kiipeää mutta narut ja ruuvit voi jättää alas. Turha ruuveja on lumeen tunkea. Mun puolesta talvi olisi saanut jatkua vielä hyvinkin. Edelleen on kauhea hinku jäälle ja laskeminenkin maistuu. Laskukausi nyt varmaan kyllä jatkuu pääsisäiseen täälläkin. Sen verran on rinteissä lunta. Ja pääseehän sitä sitten Chamonixissa taas jatkamaan toukokuulle asti. Tänä vuonna täytyy yrittää reissussa kiivetä jäätäkin. Pari vuotta siitä on puhuttu mutta laskuhommat on aina vieneet voiton. Nyt on Ilekin sen verran innostunut kuokkimisesta, että saatetaan jäälle päästäkin.

Niin että jotain lohtua sentään kun näyttää pohjosen poikien blogien mukaan Korolla olevan kaikkien aikojen jääkevät. Ja nyt ei vaan sinne kyllä pysty repeämään. Eikä tällä kädelläkään kyllä vielä kiipeä. Buranakuuri on vähän helpottanut tuskaa, mutta on se käsivarsi edelleen ihan jumissa. Lähenkin tästä kaivamaan kylmäpussia pakastimesta käteen ja nilkkaan. Sekin kerää jostain syystä nestettä ja kipeytyy. Hitto kun sitä on vanha p*ska...

No onneksi on uusi sukupolvi nousussa. Joonatan hyppäsi tänään elämänsä ensimmäisen 180:sen Kokonniemen alaboksista. Asteista oli ilmassa ehkä 120 ja loput maassa, mutta aika hyvä alku...:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti